CO melder

co melder installerenKoolmonoxide is de stille moordenaar. Terecht waarschuwt de EO dan ook in het programma Dit is de dag voor het toenemend aantal koolmonoxide doden als gevolg van installatie van de cv- ketel door onbekwame installateurs. Ook wij maken ons zorgen over deze onbekwaamheid met vaak noodlottige gevolgen.

CV Ketel inspectie

Twijfelt u eraan of uw cv-ketel goed is geïnstalleerd? Laat dat nu vrijblijvend door ons controleren. Wij controleren uw CV-ketel standaard op koolmonoxide lekken en zijn daar bij installatie uiteraard zeer alert op. Bovendien hebben wij onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel. Hierbij wordt jaarlijks uw cv-ketel gereinigd en goed afgesteld.

CO Melder voor € 45

Toch kunnen wij ons voorstellen dat u liever het zekere voor het onzekere neemt. In dat geval raden wij u de installatie van een CO melder aan. De door ons geleverde koolmonoxidemelder is voorzien van een lithium batterij met een levensduur van 7 jaar. Deze betrouwbare en compacte co-melder is voorzien van een speciale sensor die zorg draagt voor een betrouwbare melding bij vrijkomende koolmonoxide. Nu voor € 45,- inclusief btw exclusief plaatsing.

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak, belt u dan naar 026-333 23 96.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.