Maximaal warmwatercomfort met minimale afmetingen…

Wonderbaarlijk

Dat zal uw reactie zijn wanneer u de nieuwste HR-combiketel Aqua-Max gebruikt. Altijd de gewenste warmte in iedere ruimte. Ruim voldoende warm water op het moment dat ú het nodig heeft. Geen moeilijke aansluitingen om de ketel bij te vullen. Een lager energieverbruik en daarmee ook een lagere energierekening. Dat is de Aqua-Max, de nieuwe standaard voor energiezuinige en gebruiksvriendelijke HR-combiketels.

De slimste technieken in één toestel

Een HR-combiketel moet vooral doen waar bij voor bedoeld is: u voorzien van alle comfort op het gebied van warmte en warm water. Dat stond bij de ontwikkeling van de Aqua-Max ook voorop. Itho heeft zichzelf de vraag gesteld: hoe kunnen we een HR-combiketel ontwikkelen die nóg meer comfort biedt en nóg energiezuiniger is? De slimste technieken werden daarvoor verenigd in één wonderbaarlijk toestel: de Aqua-Max.

Buitengewoon comfort

Altijd voldoende warm water wanneer ú dat nodig heeft. Dit zogenaamde tapwatercomfort is ingedeeld in tapklassen. Hoe hoger de klasse, hoe groter de hoeveelheid warm water die de ketel per minuut kan leveren. Voor iedere tapklasse is er een Aqua-Max die ruimschoots voldoende warm water biedt om aan de gestelde eisen te voldoen. De tapklassen 5 en 6 zullen voorjaar 2010 beschikbaar zijn.

Een zeer laag energieverbruik

De Aqua-Max behoort tot de zuinigste HR-combiketels van dit moment. Zo is de Aqua-Max een modulerende ketel. Dit houdt in dat de ketel steeds zachtjes aan staat, en afhankelijk van de vraag steeds harder of zachter gaat branden. Op een laag pitje branden is namelijk zuiniger dan steeds volgas aan- en uitschakelen. Daarnaast stelt de Aqua-Max zichzelf continu bij, op zoek naar het meest optimale rendement!

Gemak door gebruiksvriendelijkheid

De Aqua-Max denkt óók aan uw gemak. Een duidelijk LED-display vertelt u in drie standen wat de status van de ketel is: ok, bijvullen of service. U ziet dus zelf wanneer bijgevuld moet worden. En dat doet u gewoon zelf door de kraan onderaan de ketel te openen! Voldoende gevuld, dan gaat het display terug naar ok en kunt u de kraan sluiten.

De Aqua-Max

  • Een optimum aan comfort en energiebesparing
  • Optimale verbranding door gasadaptieve regeling
  • Zeer laag geluidsniveau
  • Eenvoudig zelf bij te vullen
  • Overzichtelijk LED-display
  • Compact formaat met innovatief design
  • Minimaal drie jaar garantie

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.