Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis

Met het evohome systeem van Honeywell kunt u de temperatuur in elke kamer apart regelen. Het unieke aan dit systeem is dat iedere radiator in uw woning een aparte elektronische thermostaatkraan krijgt.

Draadloos

Door middel van een draadloos signaal wordt de huidige temperatuur doorgegeven aan de thermostaat. Is er warmtevraag dan gaat de cv-ketel branden om alleen die radiator te verwarmen. Als u opstaat kunt u er dus voor kiezen dat alleen de badkamer warm is en niet uw hele woning. Of als u kantoor aan huis heeft dat alleen de werkkamer warm wordt. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw gasverbruik. Evohome is toepasbaar op radiatoren en ook vloerverwarming.

Prijsvoorbeeld:

Een Evohome systeem voor een woning met 8 radiatoren leveren en monteren wij al voor € 1.395,- (inclusief montage en btw)

Hoe werkt evohome?

Zoneregeling

Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. evohome controllerBekijk de video (https://www.youtube.com/watch?v=nSFjvAcJ36U)

Comfort

Met het evohome systeem regelt u het eenvoudig en effectief zelf, voor elke kamer individueel.

Controle

Stel uw eigen verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe u uw huis gebruikt. En creëer zones in uw huis die u vervolgens overzichtelijk beheert.

Mobiel

Met evohome regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet – efficiënt en comfortabel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Belt u dan 026-333 23 96 of vul het formulier in op deze website.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.