Installatiebedrijf Oosterbeek

Voor een specialist op het gebied van installatietechniek kunt u terecht bij ons installatiebedrijf in Oosterbeek. Rothuizen | Krol installatietechniek b.v. is al meer dan 100 jaar het aanspreekpunt in Oosterbeek en omgeving, wanneer het gaat om verwarmingssystemen, waterinstallaties, elektronica, rioleringen, dakwerken en elektra. Voor iedere klus heeft ons installatiebedrijf gekwalificeerd personeel in huis om de aanleg en het onderhoud van de installatie zo optimaal mogelijk uit te voeren. Zo kunnen wij in vrijwel ieder bedrijfspand en woonhuis het comfort en het gemak vergroten.

Hoogwaardige producten

Door het gebruik van hoogwaardige producten, een structurele werkwijze en een ruime ervaring, kunnen wij de werkzaamheden bieden die wij in het verleden voor uiteenlopende klanten hebben uitgevoerd. Bovendien hanteert ons installatiebedrijf bij ieder karwei een persoonlijke benadering. Dat betekent dat wij uw wensen omzetten in gedetailleerde offertes op maat. Op basis van deze offerte, kunnen wij vervolgens bij u in Oosterbeek exact leveren waar u naar op zoek bent.

Kies de meest geschikte onderhoudsvorm

Voor een optimaal leefgenot is het verstandig om verschillende installaties in huis en op uw werk, regelmatig te laten onderhouden door een erkend installatiebedrijf. Uiteraard verzorgen wij dit graag voor u. Als erkende installateur in Oosterbeek en omgeving, kunnen wij desgewenst samen met u bekijken welke onderhoudsvorm voor uw installaties het meest geschikt is. Wanneer ons installatiebedrijf bij u in Oosterbeek het onderhoud verzorgt, bent u er zeker van dat uw installaties langdurig mee gaan en dat u grote reparaties voorkomt.

Meer weten?

Maak gerust eens kennis met ons installatiebedrijf en laat u vrijblijvend informeren over de diensten die wij voor u kunnen leveren. De klantgerichte service die onze installateurs bieden, zullen u ongetwijfeld overtuigen om ons bedrijf in te schakelen voor de gewenste werkzaamheden bij u op locatie. Wij staan voor u klaar wanneer u een installatiebedrijf in Oosterbeek nodig heeft, zo nodig ook ’s avonds en in het weekend.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.